Free Web Counter Hits semenjak 1 Dis 09

08 July, 2010

Ahli Parlimen KEADILAN Desak Polis Siasat Exco Pahang Dirompak Wang Tunai RM300,000 - Suara Keadilan

Oleh Rusnizam Mahat
KUALA LUMPUR 8 Julai - Ahli Parlimen Indera Mahkota, Azan Ismail hari ini mempersoalkan aset tunai berjumlah RM300,000 yang dimiliki seorang Exco Pahang, Datuk Wan Adnan Wan Mamat yang dirompak beberapa hari lalu di rumahnya.

PAS, PKR, kariah tidak terlibat demonstrasi esok - Harakahdaily

Mohd Sabri Said  

JELUTONG, 8 Julai: PAS, Parti Keadilan Rakyat (PKR) serta kariah Masjid Jamek Jelutong tidak terlibat dalam penganjuran demonstrasi aman yang dijangka diadakan di hadapan masjid berkenaan selepas solat Jumaat esok, 9 Julai.

Kes Altantuya: Razak jadi kambing hitam, kata Bala - The Malaysian Insider

Oleh Shannon Teoh
LONDON, 7 Julai – Detektif persendirian P. Balasubramaniam yang kini berada di sini, hari ini melontarkan kejutan dengan menegaskan, bekas pelanggannya Abdul Razak Baginda tidak terlibat dalam pembunuhan wanita Mongolia Altantuya Shariibuu, kes yang menggemparkan banyak pihak empat tahun lalu.

07 July, 2010

KDN juga perlu faham peranan Harakah - Harakahdaily

Nazri Abdullah  

KUALA LUMPUR, 6 Julai: Pemangku Ketua Pengarang Harakah, Taufek Yahya menafikan beliau pernah menyatakan bahawa Harakah akan mematuhi apa sahaja perkara yang terkandung dalam akta penerbitan seperti dilapor laman web Kementerian Dalam Negeri (KDN) hari ini.

06 July, 2010

Azmin tidak ghairah jadi MB - Harakahdaily

Mohd Rashidi Hasan
NAIB Presiden KeADILan, Mohamed Azmin Ali menafikan sekeras-kerasnya dakwaan pihak tertentu bahawa beliau 'budak jahat' yang mahukan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim meletakkan jawatan.

Malaysia jual gula bersubsidi pada Singapura? - Harakahdaily

Dzulfikar & Nazri  

KUALA LUMPUR, 5 Julai: Kerajaan wajar memberikan penjelasan yang jujur dan bertanggungjawab berhubung isu kekurangan gula yang dihadapi oleh pengguna kebelakangan ini, kata Datuk Mahfuz Omar.

05 July, 2010

PAS parti 'ajaran sesat', laporan polis dibuat - Malaysiakini

Abdul Rahim Sabri
Jul 5, 2010

PAS Johor hari ini membuat laporan polis terhadap Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal berhubung ucapannya yang didakwa menuduh parti Islam itu sebagai parti ajaran sesat.
 
KOTA RAJA DAILY. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.